Toimitus- ja maksuehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.10.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy autoparts24 (y-tunnus 2739762-6). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta autoparts24.fi.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 2-5 arkipäivää laskun maksamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut alle 100€ tuotteille 6,90€. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Mikäli toimitus halutaan "särkyvää" -pakettina, lisätään toimituskuluihin erilliskäsiteltävän paketin maksu postin voimassaolevien hintojen mukaan. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/. Yli 100€ tilaukset toimitamme pääsääntöisesti ilman toimituskuluja. Yli 120 cm pituiset, yli 35 kg painoiset osat kuten autojen isot korin osat; konepelti, puskuri jne vain noutoon. Emme lähetä akkuja VAK säännösten vuoksi. Tilaa verkkokaupan kautta ja hae myymälästä – 0€.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Osat voi tuoda itse toimipisteeseemme tai lähettää omalla kustannuksella.

Mikäli pakettia ei noudeta postista ja se palautuu noutamattomana takaisin lähetyspisteeseen, muuttuu tilaus automaattisesti Suomen kuluttajasuojalain mukaisesti palautuskelvottomaksi.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

asiakasnumerosi (jos on), nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, pankkitilinumerosi, sekä kopio verkkokauppamme tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:

autoparts24 Oy
Vanha Porvoontie 231 B
01380 Vantaa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautettaviksi ei hyväksytä:  

  • poistuneita tai poistuvia tuotteita (PT)
  • tehdastilaustuotteita (TT)
  • vajaita sarjoja
  • tuotteita, joita on yritetty asentaa ajoneuvoon
  • tuotteita, joiden pakkaukset eivät ole myyntikelpoisia
  • Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti(a)autoparts24.fi tai postitse:

autoparts24 Oy
Vanha Porvoontie 231 B
01380 Vantaa

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 

Verkkokaupan maksuehdot

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI56 1400 3000 1373 96 autoparts24 Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Hinta verkkokaupassa ja myymälässä saattaa olla eri

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

autoparts24 Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
autoparts24 Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.